A Baranyi Pékség és Cukrászat
Cukrász Termékkatalógusa

Letölthető katalóguS
Desszert sütemények
MENYASSZONYI TORTÁK
Születésnapi torták

A Baranyi Pékség és Cukrászat
Cukrász termékeiről
részletesebb információt online katalógusunkban olvashat!

Irány a Katalógus!

TORTÁK

Tortáink magasan képzett gondos szakemberek keze munkái, amik kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek. Ízviláguk a klasszikus vonalon át a modern elvárásokkal ötvőzödik.

SZÜLETÉSNAPI TORTÁK

Legyen szó kis rendezvényről, gyermeke első zsúrjáról, születésnapi köszöntőről, vagy magasabb létszámú összejövetelekről, üzemünk minden megrendelésnek eleget téve minőségi, kimagaslóan különleges ízvilággal készülő tortákkal büszkélkedhet. Önnek csak ki kell választania a kívánt ízt és miután megadja nekünk a létszámhoz igazodó szeletek számát, cukrászaink napokon belül a zsurkocsijára varázsolják tortáját. Kedveskedjen szeretteinek egyedi formatortákkal, vagy különleges marcipánfigurákkal.

ESKÜVŐI TORTÁK

Mi mindannyian tudjuk, hogy nem létezik két egyforma menyasszonyi torta. Egyedi elképzelések kapcsán milliónyi formavilág megmutatkozik az esküvői kocsikon. Önnek nincs más dolga csak cukrászaink segítségével megalkotni az Ön által megálmodott menyasszonyi ínyencséget. Több emeletes? Extrém kialakítású, vagy különleges ízvilágban gondolkozik? Szakembereink nem ismernek lehetetlent!

RENDELJE MEG

SZÜLETÉSNAPI VAGY ESKÜVŐI TORTÁJÁT

Köszönjük észrevételét / üzenetét! Hamarosan válaszolni fogunk Önnek!
Probléma merült fel az üzenet küldésekor! Kérjük próbálja meg később!